Diversen

A.S Creation behang

THE RIGHT MOMENT TO TRY SOMETHING NEW

Bij Smid interieur, complete woninginrichter in Groningen nu ook behang van A.S. Creation. Laat u verassen in de vele soorten, waaronder ook veel vliesbehang, wat eenvoudig te verwerken en te verwijderen is.

Fournituren Rail/Roede

De rails van Forest (KS) gaat tot een lengte van 7 meter, wij kunnen hier of bij u thuis er bochten in buigen. Denk hierbij aan erkers, waarbij de rails dan in 1 stuk blijft, dus het gordijn blijft soepel over de rails lopen.

De Rail-roede is een rails wat eruit ziet als een roede, dus dit kan ook op langere lengtes. Roestvrijstaal doet het heel goed in de rail-roede, maar is ook verkrijgbaar in het zilver, messing, brons, wit en zwart.

U kunt zelf de rails of roede plaatsen of Smid interieur doet dat voor u.

Het ligt een beetje aan de plooi van het gordijn wat voor rails u moet hebben. Neemt u een retourplooi of een wave gordijn dan moet het gordijn onder de rails hangen, hiervoor is de DS rail of de DS XL (speciaal voor wave) het meest ideaal.

Heeft het gordijn een hoofdje van 2 a 2 1/2 cm dan raden wij de KS rails aan. Heeft u extra zware gordijnen dan is er de CKS rails.

U kunt ook bij ons terecht voor losse onderdelen, dus voor 1 runner of eindstop. Ook de gordijnen haken leveren wij per stuk.

Fournituren vloer

Ook voor allerlei soorten profielen, trap neuzen, bureaumatten, vilt glijders, ect. kunt u bij Smid interieur terecht.

 
 
20140610_124611