Horren Groningen. U wilt geen muggen en vliegen in huis? Kom dan snel horren kijken in onze showroom. Voor ieder raam hebben wij de juiste hor.

Gratis ingemeten en gemonteerd.

Horren van Luxaflex en Keje Dronten.

Horren

Luxaflex horren

Welke horren passen bij jou?

Luxaflex horren zijn geschikt voor draai-kiepramen van aluminium of kunstof (zonder boren of schroeven), schuifpuien, openslaande deuren, ramen die naar binnen of naar buiten open gaan.Zeer populair is nu de plissé hordeur, deze is in verschillende afmetingen te verkrijgen en gaat zelfs tot 2 meter breed. Luxaflex heeft nu de Designa Plissé hordeur, deze is vele malen stiller dan de gewone plissé hordeur. Verkrijgbaar in RAL9001 creme, RAL9010 wit, zilver RAL9006 en Antraciet RAL7016. Alle ander RAL kleuren leverbaar tegen 30% meerpijs. Gaas is leverbaar in zwart of grijs.
Kom langs bij Smid interieur Groningen om de producten in het echt te zien in onze luxaflex shop.

KeJe horren

horren voor alle typen ramen en deuren

Deur of raam open? Horren dicht. Met een hor voor je deur of raam houd je vliegen en andere insecten eenvoudig buiten, terwijl er wel frisse lucht in je huis komt.

Het fijnmazige horrengaas houdt zelfs een deel van de pollen tegen, en dat is dan weer heel prettig bij hooikoortsklachten. Keje horren worden altijd perfect op maat gemaakt, zodat ze echt goed passen op of in het kozijn van je raam of deur.Onze horren kunnen eenvoudig gemonteerd worden. En er zijn zelf een aantal horren verkrijgbaar die je zonder boren of schroeven bevestigt. Deze optie is ideaal in combinatie met kunststof kozijnen.