Voor kunststof kozijnen zijn er verschillende oplossingen, nl.:

-True Fit

Leverbaar in 16 mm jaloezie, 25 mm jaloezie, plissé en duette. Hierbij worden plakstrips op het glas geplakt waarin het product is ingespannen.

 

-Perfect Fit

Het is een 4 kadering frame dat tussen de glaslatten wordt geklemd. Deze is leverbaar in rolgordijnen, jaloezieën, plissés en Duetten.

Ideaal voor als het echt verduisterend moet zijn.

-Perfect Tape

is een product dat door middel van zijgeleidingsprofielen (aan de zijkant) op het glas of op het raam worden geplakt, hierdoor hoeft u niet te schroeven.
Perfect-tape is leverbaar in combinatie met een duo rolgordijn, plisse, duette® gordijnen en rolgordijnen.

-Kunststof Kozijnklemmen

Hierbij komt het product met spandraden op het raam, d.m.v. klemmen, deze is alleen geschikt voor draai-kiepramen. Dit kan met Rolgordijnen, jaloezieën, plissés en duetten.

Hierbij is wel kiervorming aan de zijkant, dus minder geschikt voor als het echt verduisterend moet zijn..

-Spendid Pliss

is speciaal voor kunststof kozijnen, geïntegreerd ineen aluminium frame en wordt door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband bevestigd op de kunststofglaslatten van het kozijn.

De Splendid Pliss heeft geïntegreerde handgrepen in de treklijsten. De treklijsten zijn voorzienvan een uniek vergrendelsysteem waardoor deze in elke gewenste stand gepositioneerd kunnen worden.  Door de bevestiging van de dubbelzijdige magneet- en staalband kan het product eenvoudig worden verwijderden weer teruggeplaatst worden.

De geplisseerdestoffen zijn leverbaar in diverse kleuren en in diverse stofsoorten, van decoratief tot verduisterend.Bij de decoratieve en niet doorschijnende stoffen zijn de koordjes in het stof zichtbaar.

De Splendid Pliss is leverbaar in de volgende standaard RALkleuren:                     Zie ook : https://www.keje.nl/raamdecoratie  

  • RAL9016
  • RAL9010
  • RAL9001

Deze kan zelfs tot 200 cm breed en 200 cm hoog!

-Inzethorren

U wilt natuurlijk ook mug vrij wonen, de horren houden niet alleen de insecten, vogels, katten ect. buiten maar ook een  pollen, blaadjes, ect.

Deze is ook leverbaar in pollengaas, voor als u hier extra gevoelig voor bent. Deze houd nog meer de pollen buiten de deur.