PVC vloeren Groningen.

De mooiste PVC vloeren voor iedere ruimte in uw huis. Bij Smid Interieur bent u aan juiste adres. Wij hebben voor iedere ruimte de juiste vloer.

Onze merken: M-Flor PVC vloer groningen, Qiuck Step PVC vloer groningen, Beautifloor PVC vloeren Ambiant PVC vloer en Forbo Allura PVC vloeren.

PVC vloeren

M-Flor PVC Vloeren Groningen

Een vloer kiezen met zowel je hart als je verstand.

M-FLOR PVC vloeren zijn duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. Daarnaast zijn PVC vloeren uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Door de goede waterbestendigheid is het bovendien ook nog eens mogelijk om mFLOR PVC vloeren in vochtige ruimtes, zoals keukens of badkamers toe te passen.Bij Smid interieur Groningen kunt u de gehele collectie van M-flor PVC zien.Met de MFLOR Visualiser kunt u zien hoe de PVC vloer er in het groot eruit ziet.

PVC Vloeren Groningen, M-Flor PVC vloer in woonkamer

Quick Step PVC Vloeren Groningen

vloeren voor maximaal comfort

Wil je een pvc vloer die oogt als hout/laminaat, dan zit je hier goed. Quick step PVC is verkrijgbaar in lange brede planken met een uiterst mooie 4-zijden V-groef. Alle soorten zijn in de verlijmbare versie als de click versie verkrijgbaar.

Smid interieur is hierbij zeer belangrijk, wij egaliseren eerst de vloer voordat het het door ons vakkundig wordt gelegd. Wij werken met alleen met het A merk Eurocol voorstrijk en egaline.

interieur groningen, PVC vloeren, Quick Step PVC vloer

BeautiFloor PVC Vloeren Groningen

trendy fotorealistische dessins

Bent u op zoek naar een vloer die niet alleen mooi is, maar ook eenvoudig te installeren en onderhouden is? Dan is een Beautifloor klik vinyl vloer de perfecte keuze voor u.  

De vloeren zijn namelijk antibacterieel, antistatisch en vrij van schadelijke stoffen. Door het vuilafstotende karakter kunt u de vloer makkelijk schoonhouden met een stofzuiger of door deze licht vochtig te reinigen met de daarvoor beschikbaar Beautifloor onderhouds-product. Behoefte aan vloerverwarming in uw huis? Beautifloor klik vinyl vloeren kunt u zonder problemen op vloerverwarming installeren. Ze zijn tevens geluiddempend en warmte isolerend, wat zorgt voor een verhoogd woongenot.

Al met al biedt Beautifloor u een prachtige vloer die zorgt voor jarenlang woonplezier. Door de prachtige houtdessins, voorzien van een houtnerfstructuur, is het net alsof u een houten parketvloer in uw woning heeft liggen. Beautifloor klik vinyl vloeren zijn niet alleen geschikt in woon- en slaapkamers, maar ook goed voor installatie in keukens, kantoorruimten, winkels en zelfs restaurants. Afhankelijk van de toepassing, ontvangt u ook nog eens vijf tot twintig jaar garantie bij aankoop van een Beautifloor klik vinyl vloer.

PVC Vloeren groningen, pvc vloeren, Beautifloor PVC vloer

Ambiant PVC Vloeren Groningen

voor al uw mooie woonmomenten

In samenwerking met de stylisten van vtwonen hebben ze de ambiant PVC collectie uitgebreid met zes prachtige vtwonen vloeren.
De vtwonen by ambiant PVC collectie is met haar unieke decoren dan ook volledig afgestemd op de laatste woontrends.

Kies bijvoorbeeld voor een klassieke visgraatvloer, een traditionele rechte houten plank of juist een industriële tegel. Alle kwaliteiten zijn verkrijgbaar in een verlijmde uitvoering of met een clickverbinding en zijn voorzien van alle voordelen die de ambiant PVC collectie bezit.

PVC vloeren van Ambiant bij Smid Interieur

Forbo Allura pvc vloeren groningen

het moment. de vloer. alles klopt.

Een mooie vloer is sfeerbepalend voor elke ruimte in je huis. Je staat voor een belangrijke keuze. Je wilt een vloer die past in je interieur. Kies je voor Allura dan kies je voor een natuurlijke uitstraling, een vloer met lange levensduur, iedere strook die uniek is en die past bij jou en het plaatje compleet maakt. Wil je weten welke vloer het beste in jouw interieur past?
Laat je inspireren door de mooie sfeerbeelden in dit magazine. En lees hoe je met onze vloerplanner kunt experimenteren met elke Allura vloer in jouw huis.

 
PVC vloer Groningen , Zwarte Visgraat PVC Vloer van Forbo Allura in Slaapkamer

PVC vloeren overige groningen

wij verkopen ook onderstaande merken.

Gerflor

Onderhoud en Reinigen PVC Vloer Groningen

ONDERSTAANDE PRODUCTEN ZIJN GESCHIKT VOOR HET ONDERHOUDEN EN REINIGEN VAN UW PVC VLOER

James Basisreiniger

James Vinyl & PVC

James Extra Mat

James Zijdemat

James Vloerreiniger

James Remover

James Start Harde Vloer