PVC vloeren

M-Flor

Een vloer kiezen met zowel je hart als je verstand.

M-FLOR PVC vloeren zijn duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. Daarnaast zijn PVC vloeren uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Door de goede waterbestendigheid is het bovendien ook nog eens mogelijk om mFLOR PVC vloeren in vochtige ruimtes, zoals keukens of badkamers toe te passen.Bij Smid interieur Groningen kunt u de gehele collectie van M-flor PVC zien.Met de MFLOR Visualiser kunt u zien hoe de PVC vloer er in het groot eruit ziet.

Bekijk de M-Flor brochure online.

Quick Step

vloeren voor maximaal comfort

Wil je een pvc vloer die oogt als hout/laminaat, dan zit je hier goed. Quick step PVC is verkrijgbaar in lange brede planken met een uiterst mooie 4-zijden V-groef. Alle soorten zijn in de verlijmbare versie als de click versie verkrijgbaar.

Smid interieur is hierbij zeer belangrijk, wij egaliseren eerst de vloer voordat het het door ons vakkundig wordt gelegd. Wij werken met alleen met het A merk Eurocol voorstrijk en egaline.

BeautiFloor

trendy fotorealistische dessins

Bent u op zoek naar een vloer die niet alleen mooi is, maar ook eenvoudig te installeren en onderhouden is? Dan is een Beautifloor klik vinyl vloer de perfecte keuze voor u.  De vloeren zijn namelijk antibacterieel, antistatisch en vrij van schadelijke stoffen. Door het vuilafstotende karakter kunt u de vloer makkelijk schoonhouden met een stofzuiger of door deze licht vochtig te reinigen met de daarvoor beschikbaar Beautifloor onderhouds-product. Behoefte aan vloerverwarming in uw huis? Beautifloor klik vinyl vloeren kunt u zonder problemen op vloerverwarming installeren. Ze zijn tevens geluiddempend en warmte isolerend, wat zorgt voor een verhoogd woongenot. Al met al biedt Beautifloor u een prachtige vloer die zorgt voor jarenlang woonplezier. Door de prachtige houtdessins, voorzien van een houtnerfstructuur, is het net alsof u een houten parketvloer in uw woning heeft liggen. Beautifloor klik vinyl vloeren zijn niet alleen geschikt in woon- en slaapkamers, maar ook goed voor installatie in keukens, kantoorruimten, winkels en zelfs restaurants. Afhankelijk van de toepassing, ontvangt u ook nog eens vijf tot twintig jaar garantie bij aankoop van een Beautifloor klik vinyl vloer.
Beautifloor3

PVC overige merken

Bij smid interieur zijn deze merken ook te koop:

TDF on the Floor

Gerflor