Vouwgordijnen Groningen

Vouwgordijnen

Vadain

Voor elk interieur een passend vouwgordijn

De Vouwgordijnen van Vadain zijn bijna mogelijk in alle stofsoorten. Ze worden met de grootste precisie op maat gemaakt. U kunt zelf kiezen of u de baleinen voor of achter wilt, zit er een patroon in de stof dan raden we een tunnel aan zodat het patroon niet wordt onderbroken.

Vouwgordijnen kunt u laten maken van vitrages, inbetween, overgordijnen en van  verduisterende overgordijnen.

Ook kunt u zelf kiezen aan welke kant u de bediening wilt. Uiteraard komen wij altijd gratis langs om in te meten in om u te adviseren.

 

House of Happiness

De mooiste vouwgordijnen op maat gemaakt

A House of happiness maakt ook van bijna al hun stoffen vouwgordijnen, ideaal om met lange gordijnen te combineren. U kunt kiezen uit vitrages, inbetween of overgordijn stoffen. Ook kunt u vouwgordijnen laten voeren. 

Kom lang bij Smid interieur om het vouwgordijn van A House of Happiness te zien hangen.

 
 

Luxaflex

de perfecte oplossing voor je huis

Vouwgordijn van Luxaflex worden zeer strak afgewerkt. Ook hier kunt u kiezen hoe u het Vouwgordijn wilt hebben, baleinen voor of achter, bediening links of rechts.

Luxaflex Vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in transparante of dichte stoffen, met baleinen voor of achter, met tunnels of zelfs zonder baleinen.

Kom bij Smid interieur langs om de grote collectie vouwgordijnen van Luxaflex te bekijken.

 
 

Vouwgordijnen overige

U vindt vele merken bij Smid interieur

Van bijna alle stoffen die bij ons in de winkel hangen kunnen vouwgordijnen worden gemaakt.

Hier ziet u wat sfeerfoto’s van Toppoint Vouwgordijnen. Ook hier een grote keuze uit de stoffen en zelf bepalen of de baleinen voor of achter komen en waar het bedieningsmechanisme moet komen, links of rechts.

U kunt bijna uit alle stoffen kiezen die u bij ons in de winkel ziet om vouwgordijnen van te maken. Kom langs bij Smid interieur om alle stoffen te bekijken.

Onderhoud en Reinigen Vouwgordijnen Groningen

ONDERSTAANDE PRODUCTEN ZIJN GESCHIKT VOOR HET ONDERHOUDEN EN REINIGEN VAN UW VOUWGORDIJNEN

James Interieurreiniger

TMC 520 Vlekkenformule