Binnenzonwering Groningen, voor ieder raam, voor elke situatie hebben wij de juiste keus in zonwering. Ook voor bevestiging op kunststof kozijnen hebben wij de oplossingen,

Gratis door ons ingemeten en vakkundig gemonteerd.

Binnenzonwering

Luxaflex binnenzonwering

the art of window styling

Luxaflex binnenzonwering heeft de uitgebreidste collectie wat betreft zonwering.

U kunt kiezen uit horizontale aluminium jaloezieën, houten horizontale jaloezieën, rolgordijnen, dubbele rolgordijnen, verduisterende rolgordijnen, dubbele rolgordijnen (Twist), Plissé, dubbele plissé (Duetten), verticale lamellen, paneelgordijnen, ect.

Bij Smid interieur kunt u alle producten bekijken van Luxaflex. 

Verosol binnenzonwering

HET BESTE NÚ NOG SLIMMER

Alle Verosol producten zijn gemaakt van hoogwaardig doek waarmee elke gewenste mate van verduistering, transparantie en privacy wordt gecreëerd.

Verosol houdt de warmte in de zomer buiten en in de winter binnen. Bovendien biedt de binnenzonwering overdag wel uitzicht, maar geen inkijk. Hoe is dit mogelijk? De techniek achter ‘warmtewerend, isolerend, sfeercreërend’

Velux binnenzonwering

brengt daglicht tot leven

Voor uw Velux Dakraam raamdecoratie kunt u kiezen uit: Plissé, rolgordijnen, jaloezieën, horren, rolluiken en screens.

Dit is eenvoudig zelf te monteren of u kunt het door ons laten monteren, u zult versteld staan hoe voordelig dat is als u het Velux zonwering bij ons aanschaft.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

KeJe binnenzonwering

op maat en met aandacht voor kwaliteit en design.

Producten van een hoge kwaliteit en met een korte levertijd. De horren en raamdecoratie bevinden zich in een aluminium profiel, waardoor montage zonder boren en schroeven mogelijk is.

Het profiel wordt behandeld met een speciale coating, waardoor deze producten in alle omgevingen geplaatst kunnen worden. De matte coating zorgt ook voor een hoge kleurechtheid op de kunststof- aluminium- of houten kozijnen. Dit complete assortiment bieden voor elke situatie een passende oplossing. En afhankelijk van het type kozijn zijn verschillende producten met verschillende toepassingen mogelijk.

Binnenzonwering overige

ook deze merken zijn verkrijgbaar bij smid interieur

We beschikken ook nog over onze HD Huiscollectie voor voordelige plissés en Duetten.

Kom langs in onze winkel en laat u verassen.

Onderhoud en Reinigen Binnenzonwering Groningen

ONDERSTAANDE PRODUCTEN ZIJN GESCHIKT VOOR HET ONDERHOUDEN EN REINIGEN VAN UW BINNENZONWERING

James Interieurreiniger

TMC 520 Vlekkenformule