Tapijt tegels Groningen. Met tapijt tegels ben je heel flexibel t.a.v. kleur, motief en vervanging.

Wij leveren tapijt tegels van Tretford en Desso.

Tapijt tegels

Tretford tapijttegels

op goede voet met de natuur

De nieuwe ECO-tegel is een recyclebare tapijttegel met Kasjmir geitenhaar en wol. Deze wordt zonder lijm gelegd en geeft een grote mate van flexibiliteit in dessin- en kleurencombinaties. De ECO-tegel is de ideale vloerbedekking voor creatieve mensen, zorgt voor een gezond binnenklimaat, is gemakkelijk te onderhouden, en heeft een bovengemiddeld lange levensduur.

De Interland-tegel is een bewezen tapijttegel met Kasjmir geitenhaar en wol. Deze wordt zonder lijm gelegd en geeft een grote mate van flexibiliteit in dessin- en kleurencombinaties. De Interland-tegel is de ideale vloerbedekking voor creatieve mensen, zorgt voor een gezond binnenklimaat, is gemakkelijk te onderhouden, en heeft een bovengemiddeld lange levensduur.De tegels zijn 50 x 50 cm.

Desso tapijttegels

Haute Couture in je interieur

Desso AirMaster , het tapijt dat de lucht zuivert.

Het is aangetoond dat fijn stof in de meeste steden een bedreiging vormen voor de volksgezondheid.Fijn stof is de verzamelnaam voor zeer kleine stofdeeltjes. De grootte van deze deeltjes bepaalt in welke mate ze gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken. Hoe kleiner de deeltjes, des te schadelijker zijn ze voor de gezondheid.

DESSO AirMaster® is zelfs acht keer effectiever in het opnemen en vasthouden van fijnstof dan harde vloeren en viermaal effectiever dan standaard tapijt (PM10)7). Daarmee is het de meest effectieve oplossing voor het opvangen van fijnstof.

Onderhoud en Reinigen Tapijttegels Groningen

ONDERSTAANDE PRODUCTEN ZIJN GESCHIKT VOOR HET ONDERHOUDEN EN REINIGEN VAN UW TAPIJTTEGELS

James Interieurreiniger

James Vlekkenspray

James Vlekkenwonder

James Starterset

TMC 520 Vlekkenformule

Citin