Laminaat

Quick Step

Watervast laminaat? Maar natuurlijk!

Alle Quick-Step laminaatvloeren bestaan uit vier verschillende lagen:

een transparante, slijtbestendige bovenlaag die bescherming biedt tegen vlekken, schokken, krassen, schroeiplekken en huishoudelijke chemische producten.

Een decorlaag: een foto met zeer hoge resolutie van echt hout of echte tegels, die met geavanceerde druktechnieken wordt gereproduceerd en wordt afgewerkt met melaminehars.

Een uiterst duurzame, stabiele, vochtbestendige HDF-kernplaat die gelijmd is.

Een tegenlaag die garandeert dat de plaat perfect evenwichtig is en niet zal kromtrekken of doorzakken wanneer ze correct wordt geplaatst en onderhouden.

 

BeautiFloor

Met een laminaatvloer woon je goed

Beautifloor-laminaatvloeren zijn geschikt voor gebruik in woon- en slaapkamers, maar ook goed voor installatie in keukens, kantoorruimten, winkels en restaurants.

Afhankelijk van de toepassing ontvangt u vijftien tot twintig jaar garantie.

Installatie van een laminaatvloer op vloerverwarming is geen enkel probleem. Ook het onderhoud van laminaat is zeer eenvoudig. Regelmatig stofzuigen of stofwissen is vaak al voldoende.

Kom bij Smid interieur in Groningen langs om deze Laminaat vloer te bekijken! Hij ligt door de hele winkel heen. Prijs zonder V-groef € 15,95 per M2

€ 31,- per M2 incl. leggen, ondervloer en plinten! Alleen bij Smid interieur in Groningen!

Balterio

Balterio ziet eruit als echt hout.

Balterio laminaat wordt in België ontwikkeld, geproduceerd en verdeeld over de hele wereld.

De meest populaire serie van Balterio Laminaat is de “Grandeur”. Dit zijn grote en lange planken met een voelbare houtstructuur. Kom bij Smid interieur Groningen langs om deze laminaat collectie te bekijken.

 
 

Overig Laminaat

BIJ SMID INTERIEUR ZIJN DEZE MERKEN OOK TE KOOP:

Kom langs om een offerte aan te vragen. Wij kunnen al laminaat leggen vanaf € 27,50 per M2 inclusief Laminaat, ondervloer, plinten en leggen! U hoeft niets te doen.