Laminaat Groningen, Alle vloeren Laminaat Groningen worden door ons vakkundig gelegd.
Wij leveren in de stad Groningen maar ook buiten Groningen.
Onze merken: Quick Step Laminaat Groningen, Beautifloor Laminaat Groningen, Balterio Laminaat Groningen en Ambiant Laminaat Groningen.

Voor een laminaat vloer gelegd in Groningen ga je naar Smid interieur Groningen maar ook voor houten vloeren, pvc vloeren of giet vloeren bij je bij ons aan het juiste adres.

Laminaat

Quick Step Laminaat Groningen

Watervast laminaat? Maar natuurlijk!

Alle Quick-Step laminaatvloeren bestaan uit vier verschillende lagen:

Ten eerste een transparante, slijtbestendige bovenlaag die bescherming biedt tegen vlekken, schokken, krassen, schroeiplekken en huishoudelijke chemische producten.

Ten tweede een decorlaag: een foto met zeer hoge resolutie van echt hout of echte tegels, die met geavanceerde druktechnieken wordt gereproduceerd en wordt afgewerkt met melaminehars.

Ten derde een uiterst duurzame, stabiele, vochtbestendige HDF-kernplaat die gelijmd is.

Ten vierde een tegenlaag die garandeert dat de plaat perfect evenwichtig is en niet zal kromtrekken of doorzakken wanneer ze correct wordt geplaatst en onderhouden.

BeautiFloor Laminaat Groningen

Met een laminaatvloer woon je goed

Beautifloor-laminaatvloeren zijn geschikt voor gebruik in woon- en slaapkamers, maar ook goed voor installatie in keukens, kantoorruimten, winkels en restaurants.

Afhankelijk van de toepassing ontvangt u vijftien tot twintig jaar garantie.

Installatie van een laminaatvloer op vloerverwarming is geen enkel probleem. Ook het onderhoud van laminaat is zeer eenvoudig. Regelmatig stofzuigen of stofwissen is vaak al voldoende.

Kom bij Smid interieur in Groningen langs om deze Laminaat vloer te bekijken! Hij ligt door de hele winkel heen.

Ambiant Laminaat

Natuurgetrouwe en betaalbare laminaatvloeren

Je ziet en voelt een houten vloer, maar je profiteert van de voordelen van laminaat.

Dit betekent dat een Ambiant laminaat vloer zich relatief eenvoudig laat verwerken (met dito lage kosten), eenvoudig in onderhoud is, zeer goed bestand is tegen krassen en zich gemakkelijk laat reinigen.

Dat is wel zo prettig als er huisdieren of kinderen in jouw huis rondlopen. Of wanneer je jouw tijd simpelweg aan andere zaken wilt besteden.

In de Ambiant laminaat collectie zitten zeer natuurgetrouwe en betaalbare laminaatdecors, waarbij het reliëf van de plank zelfs overeenkomt met de print.

Onderhoud en Reinigen Laminaat Vloer Groningen

ONDERSTAANDE PRODUCTEN ZIJN GESCHIKT VOOR HET ONDERHOUDEN EN REINIGEN VAN UW LAMINAAT VLOER

James Basisreiniger

James Vloerreiniger

James Remover

James Start Harde Vloer

James Laminaatreiniger